Omaishoitajat esittäytyy Taivalkoskella

Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n OmaisOiva -toiminta järjestää seminaari- ja keskustelutilaisuuden ti 15.8. klo 16.00–18.00 Taivalvaaran Monitoimitalolla, Taivalkoskella. Tilaisuus on avoin kaikille omaishoidon asioista kiinnostuneille.

Paikalle on kutsuttu Taivalkosken kunnanhallituksen, sekä sosiaali- ja terveyslautakunnan edustajia. Paikalle toivotaan alueen päättäjiä, omaishoitoperheitä ja omaishoitoperheiden kanssa työtä tekeviä ammattilaisia. Tilaisuudessa on mukana Omaishoitajat ja Läheiset liitto ry:n aluevastaava Johanna Tervala. Tilaisuudessa voi kuulla ajantasaista tietoa omaishoidosta ja alueen päättäjät saavat tietää mitä alueen omaishoitoperheille kuuluu tällä hetkellä. Tavoitteena on kehittää alueen omaishoitoa yhteystyössä omaishoitajien, alueen omaishoitoyhdistyksen, päättäjien ja ammattilaisten kanssa. Omaishoitoperheet ovat toivoneet yhteistä tilaisuutta.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, ennakkoilmoittautumista ei vaadi. Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset toivottaa yleisön tervetulleeksi tilaisuuteen!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.