Pääkirjoitus 2017 Nro 13

Tämä kunnallinen itsehallinto on viime aikoina meitä työllistänyt kovasti. Näyttää siltä että kaikki tahot haluavat hankkia palveluitamme, koska olemme kohdelleet kaikkia poliittisia ja muita asiakkaitamme puolueettomasti. Kaikki vasemmalta oikealle maksavat ilmoituksistaan ja muista palveluista saman hinnan.
Harvalla paikkakunnalla on yksityisen perheyrityksen omistama riippumaton ilmoitusväline joka kohtelee kaikkia asiakkaitaan tasapuolisesti.
Harvinaista on sekin että lehti painetaan omalla paikkakunnalla täällä syrjäkylällä. Lisäksi otettiin tietoinen riski: Sales Manager kävi noutamassa Jyväskylästä modernin digipainokoneen, jota on opittu käyttämään ja joka on toiminut hyvin.
Nämä puolueet jotka ovat asiak­kaitamme ovat PT:lle tuttuja vuosikymmenten takaa. Melkein kaikki ovat enemmän tai vähemmän muuttuneet yleispuolueiksi. Aikoinaan äärivasemmiston tavoitteen oli kaapata kaikki tuotantovälineet ja rikkaudet työläisten hallintaan, niinkuin oli Neuvostoliitossa tapahtunut.
Vasemmiston sosialisointihalut alkoivat kuitenkin vähenemään kun idästä vuoti huonoja uutisia. Täällä vallankaappaushaluja saatiin vähennettyä kun työläisille tehtiin mahdolliseksi saada mammonaa, auto ja asunto ja näin heistä tuli pienempi paha sosialidemokraatti.
Osa näistä kuitenkin jouduttiin lahjomaan. Heille annettiin asutustila. Siis järjestettiin edullisesti maata, metsää, navetta ja talo. Näin heidät saatiin kammettua vasemmalta oikealle maalaisliittolaisiksi.
Kokoomus on hylännyt aikoja sitten kypärän ja liperit väittää itseään jopa työväenpuo­lueeksi ja ajaa vilpittömin mielin sote-uudistuksessa valinnanvapauden toteutumista, jotta köyhäkin voi valita hyväosaisten yksityisiä terveyspalveluita, jos jukisella puolella tökkii. Hesse

Bookmark the permalink.

Comments are closed.