Pääkirjoitus 2017 Nro 29

Nykyään tämä kirjoituksen pohja on tallennettu tikulle. Siellä on PT:n monet muutkin asiat tallessa hyvässä järjestyksessä. Paljon kuvia ja joitakin videopätkiä.
Kun PT korjaa jotakin laitetta ottaa hän kaiken varalta kuvan eri purkuvaiheista, jotta osat tulee kasattua takaisin oikeassa järjestyksessä. Eniten tikulla on kuvia tästä kuuluisasta lumilingosta. Myös tämä päältäajettava ruohonleikkuri on vaatinut paljon huomiota osakseen. Siihen kun on ostettu halvempia teriä, ovat ne taipuneet alaspäin ja alkoivat vispaamaan ruohikkoon mustaa jälkeä.
Tälle maalliselle mammonalle joutuu ihminen uhraamaan paljon arvokasta laatuaikaa. Jotkut lisäksi joutuvat tekemään paljon ylimääräistä työtä jotta saisivat kerättyä tätä maallista hyvää. Tämä saksalainen asuntovaunu oli kasattu huolimattomasti ja jotkut muovimateriaalit siinä eivät kestäneet. Omituista kyllä on ollut se että kalusteiden ruuvit eivät olleet matkan varrella löystyneet, niin kuin kaikissa muissa vaunuissa oli ollut.
Kaikkien asuntovaunujen ongelma on jääkaappi, joka kaasulla käytettäessä alkaa välittömästi takuuajan jälkeen juonittelemaan. Niin tämän nykyisen vaunummekin moderni jääkaappi jo viime kesänä irtisanoi kaasupuolen toiminnon. Paineilmalla saatiin vaiva siirrettyä tälle kesälle.
Ongelmaan kyllä olisi ratkaisu kesällä, kun laittaisi katolle lisää aurinkokennoja ja lisäksi toisen akun. Ajon aikana auton laturi kyllä kykenisi pitämään jääkaapin kylmänä.
Emännällä nykyään koneet toimii, kun hävitettiin ne kaksi termostaatteja syövää jääkaappia ja hankittiin uusi saksalainen, paitsi nykyiseltä pölyimurilta olohuoneesta tuli rouvan puhelimeen tekstiviesti, jossa imuri pyysi että voisko pliis tulla auttamaan, kun hän on juuttunut matonkulmaan eikä pääse itse latausasemalle. Hesse

Bookmark the permalink.

Comments are closed.