Pääkirjoitus 2018 Nro 18

Ovat kyselleet miten PT:n lumilinko on selvinnyt lumisesta talvesta. Paljon lunta on ruiskutettu, hyvin on virkansa hoitanut. Sehän postilaatikon edusta on edelleen vaativa homma lingota, kun ensimmäinen aura-auto pukkaa lumet tieltä liittymään ja toinen lisäksi siirtää lumet linja-autopysäkiltä siihen samaan läjään.
Alkutalvesta linko pykläytteli jälkeensä semmoisia mustia hihnan suikkuja pihalle, joten PT tilasi siihen uuden prupelinpyörityshihnan, jonka oikea koko tilattaessa varmistettiin usealta eri taholta. Se nyt kuitenkin hihna on kestänyt koko talven ja varahihna on saanut odottaa vuoroaan.
Nyt sitten kun ilmat lämpeni, pehmeni tuo tie, jota myöten noustaan tänne pihalle niin että Sales Manager yritti kahdesti nousta pihalle, eikä päässyt, vaikka hänellä oli allaan alueem­me arvostetuin automerkki. Onnekseen hänellä oli riittävästi aivokapasiteettia jäljellä vaikka hän oli aivojaan jatkuvasti käyttänyt koko nuoruutensa ajan, eikä tilanne ollut niinkuin isällään aikoinaan, jonka aivot olivat vielä vähän yli kakskymppisena lähes käyttämättömät.
Niinpä Sales Manager liittymässä käänsi korkealle arvostetun kulkuneuvonsa perän kohti pihaa ja peruutti sohjon läpi tyylikkäästi ylös.
Navikaattoreiden hurjasta kehityksestä huolimatta tänne pihalle vielä joskus eksyy Mersu-merkkisiä autoja. Niiden kerääminen tuosta mäestä olisi ylivoimainen tehtävä, joten päätti PT antaa lingollensa lähes ylivoimaisen tehtävän: Niinhän siinä kävi että tämä paljon varaosia ja hoivapalveluja käyttänyt linkoveteraani ampui kaikki loskat tieltä pitkälle metsään.
Kauhukseen PT huomasi että se nyt oli kuitenkin lingolle liikaa. Lingon kunnon äkillisesta romahtamisesta tulemme tiedottamaan tässä lehdessä myöhemmin. Hesse

Bookmark the permalink.

Comments are closed.