Pääkirjoitus 2018 Nro 50

Terve rakkaat lukijat! PT haluaa heti muistuttaa että tässä suomalaisen poliitikon evoluutiossa on menossa keräilyvaihe. On taasen välttämätöntä kerätä monin eri keinoin mahdollisimman paljon ääniä jotta valta säilyisi. Erityisesti tämä keräilyvietti voimistuu näin vaalien lähestyessä.
Monta hyvää on jälleen luvattu. Dieselvero on semmoinen herkkä paikka koska meitä diesel­autojen omistajia on niin paljon. On meille eläkeläisillekin luvattu korotuksia, kun monet meistä on joutuneet niin ahtaalle tupakin ja viinan hinnan korotusten vuoksi. Lisäksi nykyiset kissatkin pysyvät onnellisena vain jos niille syötetään kalliita merkkiruokia. Tämän laporatorionnoutajan eväät ovat kyllä vähän halvempia, mutta se syö näitä papuja niinkuin hevonen. Lisäksi sen aiheuttamat siivouskulut ovat mahottomat kun millon mitäkin säikähtää, kerrankin säikähti että sieltä tulee taas iltamyöhään oven läpi entinen avopuoliso, mutta se olikin postinjakaja joka on joutunut vähän ahtaalle aikataulujen suhteen.
On ne jotku poliitikot hädissään luvanneet että kaikki lapset pääsevät päivähoitoon jos ääni heille annetaan. Nämä poliitikot eivät huomanneet sitä sivuvaikutusta että silloinhan syntyvyys hyppäisi pilviin kun nuoriso alkaisi touhaamaan jälkikasvua lastenkasvatuksen ulkoistamisen ansiosta. Tulisi tähänkin asiaan todellinen valinnanvapaus. Saisi iskä ja äiskä vapaasti bilettää kun lapsille olisi narikka jossa korkeasti koulutetut pedakookit heistä huolehtisivat.
Todellisuudessa yleensä vanhemmat ovat lastensa parhaita kasvattajia ja opettajia. Kuitenkin huikean elintason nousun vuoksi ei varsinaisen perheen elättäjän palkka enää riittänyt, joten äiditkin joutuivat töihin ja lapsille oli keksittävä jokin säilytyspaikka siksi aikaa. Aluksi oli kotiapulaiset sekä perhepäivähoitosysteemi ja sitten vähän kalliimpi päiväkotilaitos. Hesse

Bookmark the permalink.

Comments are closed.