Pääkirjoitus 2019 Nro 36

Rakkaat ystävät! Lumilinkoa yritin saada ulos tallista, mutta siinä oli lautoja edessä enkä viitsinyt hakea apuvoimia. Olisin kokeillut uutta torvimoottorin katkaisijaa, jonka viimein sain.
Muuten täällä on elämä ollut lähes normaalia. Emännän kanssa kiistelemme ajan kuluksi pikku asioista, kun isoja riitoja emme ole onnistuneet saamaan aikaan.
Kuusamon kaupunkiin lähtiissäkin tuli suuri näkemys­ero siitä että laittaako PT päälle uuden vai vanhan puvun. Sehän PT löysi Turo outletista huippuhienon uuden puvun jonka sai pilkkahinnalla, eikä olisi millään raskinut sitä vielä laittaa päälle. Rakkaalle elämänkumppanille yritti PT perustella että tämä vanha olisi vielä aivan hyvä kun ei siinä ollut oikeastaan yhtään kunnon reikääkään.
Näköjään iän myötä ihmisen puolustuskyky heikkenee, joten jouduin vetämään uuden puvun päälle.
Kuusamossa illan hämyssä kysyin tältä hemaisevalta rakkaaltani että olisiko hänellä nälkä. Hänen ihanat silmänsä kääntyivät PT:n puoleen toteamaan että on mulla vähän.
Silloin PT otti suunnan Kuusamon hienoimpaan ravintolaan, mutta sehän oli muuttunut aivan tavalliseksi. Todettiin sitten yhdessä että mennään Rukalle. Mutta sitten rakkaani hoksasi että onhan siinä Tropiikissakin ravintola.
Mentiin sinne hienoissa hepineissä reippaasti suorittamaan sisäänkirjautumista. PT antoi herrasmiehenä rouvan valita pöydän.
Ravintola oli hieno ja kallis. Emäntä tilasi jotakin gourmeeta ja PT otti aidon poronkäristyksen ranskalaisilla. Kerrankin tuotiin eteen annos jossa ei ollut yhen yhtäkään hippua märehtijöille tarkoittuja ravintoaineita.
PT totesikin rakkaalleen että enkö tehnytkin viisaasti kun valitsin lähtiissä tämän uuden puvun päälle. Hesse

Bookmark the permalink.

Comments are closed.