Pääkirjoitus 2019 Nro 46

On aivan uusi ilmiö se että työläiset aloittavat lakon siitä syystä että työnantaja aikoo alentaa palkkoja. Postilla näyttää olevan niin. Ennen lakoiltiin jotta saataisiin palkankorotuksia.
PT on aikoinaan laittanut pystyyn kolme yritystä. Kaikki toimivat edelleen. Lisäksi perustimme lehdellemme tänne Taivalkoskelle jakeluorganisaation. Sen aiheutti PT:n yhteistyökyvyttömyyteen johtava luonteenpiirre. Olihan hän aivan lyhyessä ajassa kohonnut tälle merkittävälle PT:n virkapallille. Siihen aikaan Postilla meni myös hyvin. Asiakaspalvelusta voitiin tinkiä. Jotkut herrat alkoivat jopa harrastamaan asiakaskiusaamista.
Oli ymmärrettävää että tälläisten osapuolten yhteistyö kävi lähes mahdottomaksi. Siinä oli se jakeluorganisaation perustamisen syy. Kun Posti siirtyi osuuskauppaan oli silloin Postin herrat kait loppuneet kesken koska tänne opstamaan oli lähetetty nainen. Tämä nainen keksi luovan ratkaisun, jonka ansiosta saatoimme aloittaa jälleen jakeluyhteistyön Postin kanssa ja laitoimme oman jakelusysteemin jäihin. Olettehan huomanneet että sen jälkeen ei ole PT enää sanallakaan arvostellut feministejä.
Nyt kun Postin lakko keskeyttää lehtemme jakelun, olemme ottaneet käyttöön tämän oman jakelusysteemin, joka toimii kahdella yksiköllä rautaisella ammattitaidolla.
Nämähän paperiset lehdet ovat jäämässä pois muodista kun nämä sähköiset lehdet ovat valtaamassa alaa. Meilläkin suuri osa asiakkaista lukee lehtemme netistä, koska se on siten vaivattomampaa. Suuret ikäluokat siirtyvät nettiin sen mukaan minkä verran heillä sattuu olemaan jälkeläisiä, jotka heitä viitsivät kärsivällisesti opettaa. PT:llekin tulee jälleen Kaleva, kun sitä ei enää viikonloppuna tarvitse hakea Suojalan heittopostilaatikosta. Hesse

Bookmark the permalink.

Comments are closed.